Arius - Wie zijn we

Arius bvba is een klein dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Laar (Landen) en gespecialiseerd in dak- en renovatiewerken.

Arius bvba werd opgericht in oktober 2015 door zaakvoerder Bruno De Witte. In oktober 2018 kwam er een vaste samenwerking tussen Arius en Phi-Construct tot stand. Samen hebben we een nieuwe maatschap opgericht onder de naam Arius & Phi met Bruno De Witte en Filip Van Brabant als zaakvoerders.

Bruno werkte als dakwerker in Wallonië waar hij de ambacht leerde. Na het afronden van zijn studies ‘bachelor in de bouwkunde’ besloot hij zijn eigen firma op te starten om zo de theorie en de praktijkervaring samen te brengen in kwalitatief en duurzaam werk.
 

Arius & Phi kan zowel voor grotere als kleinere projecten rekenen op de hulp van zelfstandige collega’s, allemaal gedreven vaklui met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Dit maakt dat we zeer flexibel zijn en dus zowel kleine projecten kunnen aannemen maar ook gerust de grotere projecten aankunnen zonder dat de uitvoeringstermijn nodeloos lang wordt en de kwaliteit toch gegarandeerd blijft. 

Arius & Phi werkt met nieuw en modern materieel zoals een eigen kraan op aanhangwagen en een verreiker om onze projecten efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren.

Renovatie is onze passie, met bewondering en respect voor de eigenheid van elk gebouw.

 

Arius Bvba | Everspoelstraat 10 | 3400 Laar | 0496/32.17.90 | btw: BE 0640711328